nischuka-viklikali-u-nazk-dlya-nadannya-poyasnen

Нищука викликали у НАЗК для надання пояснень

 • 16006 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції викликало міністра культури України Євгена Нищука для надання пояснень, передає УНН із посиланням на прес-службу НАЗК.

Як повідомили у прес-службі, НАЗК в установленому порядку запросило 5 осіб прибути до Національного агентства для надання пояснень та у разі наявності підстав складення протоколів про адміністративні правопорушення.

Відзначимо, що серед запрошених - міністр культури України Євген Нищук та в.о. голови Фонду державного майна України Віталій Трубаров.

"Для забезпечення реалізації прав особи, яка притягується до адміністративної відповідальності та має право подати пояснення і зауваження до змісту протоколу, запрошено:

Нищука Євгена Миколайовича, Міністра культури України, 24 січня 2019 року з 09.30 до 12.00 - з підстав невиконання законних вимог Національного агентства;

Трубарова Віталія Миколайовича, в.о. голови Фонду державного майна України, 24 січня 2019 року о 10.00 годині - з підстав декларування недостовірної інформації", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, НАЗК вказало на помилки у деклараціях кандидатів у президенти.

Українські Національні Новини

Політика