nissan-predstavyv-4-kontseptualni-avtomobili-dlia-kytaiu-vkliuchaiuchy-2-elektromobili-ta-2-hibrydy

Nissan представив 4 концептуальні автомобілі для Китаю, включаючи 2 електромобілі та 2 гібриди

 • 66389 переглядiв

На Пекінському автосалоні компанія Nissan Motor представила чотири концепт-кари, серед яких два електромобілі та два гібриди, орієнтовані на китайський ринок.

У Пекіні Nissan Motor представив 4 концептуальні автомобілі для китайського ринку, включаючи два електромобілі та два гібриди. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Сьогодні на автосалоні в Пекіні Nissan Motor представив чотири концептуальні автомобілі, спрямовані на задоволення потреб місцевих споживачів.

Два з цих автомобілів - електричні з акумуляторними батареями, а два - гібриди, які можуть підключатися до електромережі. Ці нові моделі підкреслюють стратегічне бажання Nissan створювати автомобілі, які відповідають унікальним потребам китайських водіїв, особливо щодо електричних автомобілів і програмного забезпечення.

Важливо відзначити, що ці чотири автомобілі були розроблені в співпраці з місцевим партнером автовиробника Dongfeng.

Генеральний директор Nissan, Макото Учіда, підкреслив, що ці нові моделі свідчать про глибоке зацікавлення та зобов'язання компанії відновити і зміцнити свої зв'язки з Китаєм, одним з найважливіших автомобільних ринків у світі.

Акції Tesla злетіли: компанія планує випустити більш доступні електромобілі до кінця поточного року24.04.24, 06:44 • [views_0]