nord-utsinili-ta-znovu-khochut-prodati

"Норд" уцінили та знову хочуть продати

 • 11250 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повторно виставило на державному онлайн-аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) арештований рибацький чорноморський сейнер "Норд" зі зниженням ціни на 10%. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства юстиції.

Судно побудовано у 1989 році у місті Азов (Ростовська область РФ). Довжина - 23,6 метра. Ширина - 6,5 м. Потужність головного двигуна - 165 кВт. Чиста місткість - 32 т.

Свого часу, у зв’язку з подіями у Криму судно було незаконно захоплене Російською Федерацією. Згодом, судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.

"Згідно з правилами проведення торгів АРМА знову виставила лот зі зниженням ціни, що суттєво збільшить увагу з боку покупців до судна. OpenMarket - це відкриті та безпечні торги, у яких може взяти участь кожен. Тож не проґавте таку можливість", - наголосив генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

Дата проведення торгів - 26 грудня 2018 року.

Стартова ціна - 1 468 473 грн.

Гарантійний внесок для участі (повертається у випадку програшу) - 101 636 грн.

Як повідомляв УНН, у ДП “СЕТАМ” заявляли, що судно “Норд” буде повторно виставлене на електронні торги, але вже буде знижена стартова ціна.

7 листопада торги з продажу арештованого чорноморського риболовного сейнера “Норд”, яке затримали українські прикордонники, не відбулися у зв’язку з відсутністю допущених учасників.

25 березня у частині українських вод Азовського моря корабель морської охорони Держприкордонслужби затримав риболовецьке судно-порушника “Норд”, приписане до одного з портів окупованої АР Крим, під прапором РФ.

Нагадаємо, прокуратура Автономної Республіки Крим передала судно “Норд” Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) відповідно до рішення суду. 

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    "Норд" уцінили та знову хочуть продати

     • 11250 переглядiв

    У Дніпрі рецидивіст згвалтував 9-річного хлопчика

     • 16303 переглядiв

    У столиці підліток помер після падіння з вікна

     • 17708 переглядiв

    Стало відомо, де рибному господарству зашкодили найбільше

     • 8394 переглядiв

    Водіїв попередили про туман

     • 7168 переглядiв

    На Закарпатті сталася розгерметизація нафтопроводу "Дружба"

     • 26686 переглядiв

    У Кабулі знову теракт, є жертви

     • 12000 переглядiв

    В Instagram з’явилась нова функція

     • 11063 переглядiв