norvegyya-posilyuye-kontrol-rosiyskikh-ribalskikh-suden

Норвегія посилює контроль російських рибальських суден

 • 157310 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. МЗС Норвегії повідомило, що уряд країни вирішив посилити контроль російських рибальських суден. Тепер вони зможуть заходити лише в три норвезькі порти, де ці судна перевірятимуть, пише УНН.

Деталі

Російські рибальські судна, які звільнені від портової заборони, повинні мати можливість заходити лише в порти: Тромсе, Кіркенес і Ботсфьорд.

Цитата

“Ми маємо інформацію, яка вказує на необхідність посилення контролю над російськими рибальськими суднами”, — заявила міністерка закордонних справ Аннікен Гуйтфельдт.

Міністерство фінансів звернулося до Митного агентства з проханням посилити контроль російських рибальських суден, щоб усі російські рибальські судна, на які поширюється виняток, які заходять у три порти, про які йде мова, проходили фізичну перевірку. Це означає чітке посилення контролю в цій сфері. Митники тісно співпрацюватимуть з поліцією та іншими органами.

Так, у пресрелізі МЗС вказали, що Норвегія стежить за діяльністю Росії в норвезьких водах і портах, щоб країна не стала транзитом для нелегального транспортування товарів до РФ.

Нагадаємо

Франція погрожує заблокувати британські рибальські судна в портах.

Українські Національні Новини

Новини Світу