nova-khvilya-nastupu-rosiyi-mozhe-buti-v-lyutomu-reznikov

Нова хвиля наступу росії може бути в лютому - Резніков

 • 640002 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю The Guardian припустив, що нову хвилю наступу росія може готувати на лютий 2023 року, коли пройдуть навчання мобілізовані в жовтні росіяни, передає УНН.

Деталі

Резніков зазначив, що після часткової мобілізацію в росії, де в жовтні було призвано близько 300 тисяч росіян, половину відправили в якості “гарматного м’яса” для посилення позицій при наступі та заміни втрат в особовому складі.

«Інша частина мобілізованих, приблизно 150 тисяч, відправилася на навчання. Для підготовки необхідно щонайменше три місяці. Це означає, що ймовірно вони намагатимуться розпочати нову хвилю наступу в лютому, як і рік тому. Це їх план», – розповів Резніков.

Також він додав, що, швидше за все, росія не припинить мобілізацію населення і далі намагатиметься якомога більше людей кидати на передову.

Нагадаємо

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в інтерв'ю The Economist окреслив три стратегічні завдання, які стоять перед українськими бійцями для перемоги у війні з росією - утримання рубежів і позицій, накопичення ресурсів, протиповітряна оборона.

Українські Національні Новини

Політика