nova-ugoda-mizh-ukrayinoyu-ta-velikoyu-britaniyeyu-vidkriye-novi-perspektivi-bezpekovoyi-spivpratsi-kuleba

Нова угода між Україною та Великою Британією відкриє нові перспективи безпекової співпраці - Кулеба

 • 12865 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Угода про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство відкриє нові перспективи безпекової співпраці України та Великої Британії. Про це сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає УНН з посиланням на пресслужбу МЗС.

“Переконаний, що Угода про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство відкриє нові перспективи безпекової співпраці України та Великої Британії”, - сказав Дмитро Кулеба під час зустрічі із радником прем‘єр-міністра Великої Британії з міжнародних питань та заступником радника з національної безпеки Великої Британії Девідом Кваррі у Лондоні.

Зазначається, що співрозмовники обговорили спільну протидію гібридним загрозам, зокрема з боку РФ, та безпекові виклики внаслідок мілітаризації Росією тимчасово окупованого Криму.

“Сторони погодилися, що здатність ефективно протидіяти гібридним загрозам є на сьогодні першочерговим завданням для керівництва та органів національної безпеки обох країн”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит до Великої Британії.

Українські Національні Новини

Політика