nova-zelandiya-vvela-novi-sanktsiyi-proti-rf

Нова Зеландія ввела санкції проти рф

 • 213702 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. МЗС Нової Зеландії Нанайя Махута оголосила про нові санкції проти рф, під них потрапили вісім російських громадян та компаній. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт уряду Нової Зеландії.

Деталі

Зазначається, що санкції введені проти фізичних та юридичних осіб, причетних до організації кібератак та реалізації кампанії з поширення дезінформації в Україні.

В обмежувальні списки були внесені 85-й головний центр спеціальної служби Головного управління Генштабу росії, "Головний центр спеціальних технологій" Головного управління Генштабу рф та російське"Агентство інтернет-досліджень".

Крім цього, були введені санкції щодо офіційного представника Міноборони рф Ігоря Конашенкова, начальника Генштабу адмірала Ігоря Костюкова, президента медіахолдингу "Червона зірка" Олексія Піманова, співзасновника кримського інформагентства NewsFront Михайла Синеліна і генерального директора ВГТРК Олега Добродєєва.

Раніше 

Нова Зеландія оголосила про запровадження санкцій проти 170 російських депутатів та компаній оборонного сектору, які сприяли посяганню на суверенітет та територіальну цілісність України.

Українські Національні Новини

Суспільство