nova-zelandiya-yak-i-ssha-obmezhit-vikoristannya-tiktok-parlamentom

Нова Зеландія як і США обмежить використання TikTok парламентом

 • 793397 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Нова Зеландія заборонить TikTok на всіх пристроях, які пов'язані з парламентом до кінця цього місяця, передає УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Нова Зеландія до кінця березня заборонить TikTok на всіх пристроях, які пов'язані з парламентом.

На чолі зі Сполученими Штатами дедалі більше західних країн вводять обмеження для використання TikTok на урядових пристроях, посилаючись на міркування національної безпеки.

Рафаель Гонсалес-Монтеро, виконавчий директор парламентської служби Нової Зеландії, заявив, що ті ризики, які існують від програми переважають збереження додатку для простого обміну відео.

"За порадою наших експертів з кібербезпеки Парламентська служба проінформувала членів і співробітників про те, що додаток TikTok буде видалено з усіх пристроїв, які мають доступ до парламентської мережі", - додав він.

Програма буде видалена з корпоративних пристроїв парламентарів вже 31 березня, після чого вони не зможуть повторно завантажити її.

Доповнення

Гонсалес-Монтеро також доручив законодавцям видалити додаток зі своїх власних пристроїв, при цьому попередивши їх, що недотримання цієї вимоги може позбавити їх доступу до парламентської мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США заборонив використання TikTok на всіх офіційних пристроях

Українські Національні Новини

Новини Світу