nova-zovnishnya-politika-rosiyi-zosereditsya-na-pripinenni-zakhidnoyi-monopoliyi-lavrov

Нова зовнішня політика росії зосередиться на припиненні "західної монополії" - лавров

 • 531284 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив у середу, що Москва зосередить зусилля на припиненні "західною монополії" на глобальні справи, в рамках нової зовнішньої політики, звинувативши Захід у придушенні суперників сили, повідомляє УНН з посиланням на росЗМІ.

Цитата

"Англосакси - і решта колективного Заходу, який беззаперечно їм підкоряється, - прагнуть за всяку ціну нав'язати свій диктат у світових справах", - заявив лавров депутатам у державній думі.

“Наша оновлена зовнішньополітична концепція буде зосереджена на необхідності покласти край монополії Заходу на формування рамок міжнародного життя, які в майбутньому мають визначатися не його егоїстичними інтересами, а справедливим, загальним балансом інтересів”.

Додамо

Минулого тижня російські державні ЗМІ повідомили, що путін має затвердити нову зовнішню політику, оскільки відносини із Заходом впали до історичного мінімуму через війну в Україні та подальші західні санкції.

кремль часто звинувачує західні країни на чолі з “англосаксами” Сполученими Штатами та Великою Британією у спробах домінувати у світовій політиці.

Західні країни заявляють, що росія перетворилася на глобального ізгоя, напавши на Україну.

Українські Національні Новини

Новини Світу