novi-knopki-dlya-golosuvannya-v-radi-zroblyat-ne-skoro-razumkov

Нові кнопки для голосування в Раді зроблять не скоро – Разумков

 • 18674 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Голова Верховної ради України Дмитро Разумков сказав, що найближчим часом нові кнопки для голосування в Раді, що будуть реагувати на біометричні дані людини, з’являться не скоро через проблеми з фінансуванням. Про це він заявив сьогодні під час брифінгу щодо підсумків перших 50 днів роботи Парламенту ІХ скликання, передає кореспондент УНН.

"Ми говоримо про кнопку, яка буде реагувати на біометричні дані людини і це унеможливить кнопкодавство. Це треба зробити, ми це зробимо, можливо, не найближчим часом, але ми до цього йдемо. Є проблеми з фінансуванням", - сказав Разумков.

Нагадаємо, у "Слузі народу" хочуть криміналізувати кнопкодавство. За словами першого віце-спікера парламенту Руслана Стефанчука запровадження кримінальної відповідальності за неперсональне голосування у Верховній Раді дозволить позбавляти парламентарів депутатських мандатів ще до того, як будуть внесені зміни до Конституції про позбавлення народних депутатів повноважень за неперсональне голосування і прогули.

Українські Національні Новини

Політика