novi-metalobazi-ta-plani-schodo-rozvitku-yak-kompaniya-gudvil-zmogla-ne-tilki-vizhiti-u-2022-ale-i-rozvinutisya

Нові металобази та плани щодо розвитку: як компанія "Гудвіл" змогла не тільки вижити у 2022, але і розвинутися

 • 598048 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Компанія «Гудвіл» працює на ринку металопрокату України вже майже 20 років і раніше позиціонувала себе постачальником чорного металопрокату у Київському регіоні. Проте 2022 рік змусив керівників компанії багато переосмислити, зробити крок назустріч розширенню географії та збільшенню присутності у роздрібному сегменті Київської області. Не зважаючи на потрясіння року та виклики, вирішили діяти.

Деталі

У 2023 рік Гудвіл увійшов з новими металобазами, з відзнакою «Постачальник металопрокату» від IBUILD та грандіозними планами, розповідає CMO Гудвіл Дмитро Мокляк.

Довідка: Дмитро Мокляк, 33 роки, з них - 9 років працює на ринку металопрокату.

«24 лютого 2022 року змінило все і всіх. Бізнес на початку взагалі зупинився через бойові дії в регіоні. Далі через відсутність попиту на продукцію з зупинкою будівництва у Києві та регіоні нам довелося прожити важкий рік. Ми з командою зробили важливі висновки та зрозуміли, куди треба рухатися», - розповів Мокляк.

«Ми вирішили зберегти колектив. Він – це найважливіше у Гудвілі. Це чудові фахівці, які повинні були повернутися згодом, ми вірили, на свої робочі місця і швидко відновити роботу компанії. Тому, не дивлячись на те, що певний період компанія не працювала, людей ми підтримували та виплачували заробітну плату. За період відновлення діяльності компанії жоден працівник Гудвіл не був звільнений».

Як розповів Дмитро, за рік з одного великого оптового складу виросло чотири. 2022 був для компанії роком важливих рішень.

«Ми вирішили збільшити свою представленість в Київському регіоні (з’явилися склади компанії у Києві на вул. Бориспільській та на проспекті Визволителів), а також ми відкрили склад у Львові. Ринок Львівського регіону для 2022 року став достатньо перспективним через релокацію бізнесу. Швидкий запуск цієї філії забезпечив нам можливості зробити подальші кроки в Києві».

Нові склади у Києві є дещо меншими, ніж наш основний склад у м. Вишневе, де здебільшого обробляються оптові замовлення.

Відтепер у компанії відкриті до роздрібних замовлень, вона ближча до клієнта і може швидше обслуговувати та задовольняти потреби тих, хто до неї звертається. Клієнт може самостійно прийти на роздрібний склад, подивитися на метал, купити його там або замовити у більшій кількості з послугою адресної доставки. Також у Гудвілі доступні послуги порізки за специфікацією клієнта.

Компанія крокує в бік покращення сервісу.

«XXІ століття - ера комфорту та сервісу. Ми хочемо, щоб наші клієнти отримували найкращий сервіс. Ми вже маємо нові металобази. Тепер основне завдання – зробити їх комфортними для наших клієнтів і залишити конкурентну цінову пропозицію на металопрокат на наших складах. Ми хочемо, аби клієнт за ті ж кошти, що на інших базах, отримував першокласний безкоштовний сервіс. Наші фахівці консультують щодо вибору товару під потреби клієнта. Ми можемо надати консультацію, як досвідченому прорабу, так і людині, яка вирішила забити собі стовпчик на подвір’ї, як і досвідченій будівельній компанії, так і компанії-новачку. Надаємо додаткові послуги з логістики чи підготовки та комплектації товару. Наші клієнти, чи, правильніше сказати, - партнери, цінують нас за прозорість та відповідальність в роботі. Ми працюємо так, щоб клієнт бачив нашу зацікавленість в розвитку його бізнесу. Адже від першої покупки у нас він – це партнер, який розвивається та росте разом з нами».

Як розповідає CMO Гудвіл, у галузі всі сподіваються на відновлення будівництва.

«Велика відбудова, яку всі дуже чекають, однозначно, позитивно вплине на рівень реалізації продукції. Наразі ми бачимо відбудову на прикладі деяких інфраструктурних об’єктів. І це підтримка для багатьох компаній та фахівців. Маркером початку відбудови буде відновлення попиту на ринку новобудов Київського регіону. Всі дуже надіяться на весну та переломні моменти у війні. Однозначно, максимальна активізація на ринку буде після Перемоги України і скажу, що вже треба готуватись та запасатись металом, бо роботи у нас з будівельниками буде багато. Все відбудуємо!».

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу