novim-prokurorom-lvivschini-stala-irina-didenko

Новим прокурором Львівщини стала Ірина Діденко

 • 26310 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. На Львівщині представили нового керівника прокуратури області – Ірину Діденко. Про це повідомили у пресслужбі Генеральної прокуратури України, передає УНН.

"У вівторок, 15 жовтня, перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу прокуратури Львівської області нового керівника Ірину Діденко", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що для прокуратури пріоритетними напрямками роботи буде боротьба із корупцією на митниці та протидія незаконному обігу контрафактних продуктів – цигарок, алкоголю тощо, а також ліквідація так званих "податкових ям", боротьба з наркотрафіком, кіберзлочинністю, протидія торгівлі людьми.

Вказано, що Ірина Діденко подякувала за висловлену довіру керівництву Генеральної прокуратури та закликала колектив, не дивлячись на складні умови, спільно працювати на результат.

За даними ГПУ, Ірина Діденко - старший радник юстиції, навчалася в Одеській національній юридичній академії і працювала в органах прокуратури з 2008 року. З 2014 року - старший прокурор управління Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив із посади попереднього прокурора Львівської області у вересні.

Українські Національні Новини

Політика