novim-zastupnikom-golovi-natsionalnoyi-politsiyi-priznachili-i-klimenka

Новим заступником голови Нацполіції призначили І.Клименка

 • 10238 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Новим заступником Голови Національної поліції України призначено Ігоря Клименка, призначення пов’язане з необхідністю більш уважного ставлення до питань дотримання дисципліни і законності в діяльності відомства. Про це Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив під час засідання відомчої колегії у Львові, передає УНН з посиланням на прес-службу поліції.

Глава Нацполіції наголосив на персональній відповідальності керівників підрозділів за дії їхніх підлеглих.

"Попереджаю: приховування правопорушень з метою перекручування реального стану справ, невжиття адекватних заходів реагування до винних – є неприпустимими. Це моя принципова позиція, і вона залишається незмінною", – наголосив С.Князєв.

Крім того, керівництвом відомства за погодженням з МВС України прийнято рішення про підвищення статусу підрозділу кадрового забезпечення Нацполіції.

"Рішення було реалізоване шляхом уведення посади заступника Голови Національної поліції України – начальника Департаменту кадрового забезпечення. На посаду керівника цього підрозділу призначено генерала поліції третього рангу Ігоря Клименка," - повідомили в поліції.

Українські Національні Новини

Політика