novim-zastupnikom-yermaka-stav-kolishniy-topmenedzher-akhmetova

Новим заступником Єрмака став колишній топменеджер Ахметова

 • 17807 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський призначив Ростислава Шурму заступником керівника Офісу Президента України. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОПУ.

Цитата

"Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 592/2021 про призначення Ростислава Шурми заступником керівника Офісу Глави держави", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на цій посаді Ростислав Шурма відповідатиме за економічний блок діяльності Офісу Президента.

"Серед пріоритетних завдань – підготовка програм стимулювання економічного розвитку та підвищення енергоефективності", – розповів новопризначений заступник керівника Офісу Глави держави.

Зазначається, що Ростислав Шурма народився 1983 року у Львові. Закінчив Національний університет "Києво-Могилянська академія" ("економіка та підприємництво") та Київський економічний університет ім. Гетьмана ("економічна теорія").

Протягом 15 років працював у промисловості. У 2012-2019 роках обіймав посаду генерального директора заводу "Запоріжсталь", який входить до групи "Метінвест" Ріната Ахметова. Ростислав Шурма є членом наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром".

Додамо

Заступницю Єрмака – Юлію Свириденко призначили на посаду міністра економіки.

Українські Національні Новини

Політика