noviy-golova-aparatu-bilogo-domu-vidpraviv-sebe-na-karantin

Новий голова апарату Білого дому превентивно сам відправився на карантин

 • 16528 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Новий голова апарату Білого дому Марк Мідовз помістив себе на карантин після можливого контакту з людиною, чиї аналізи на коронавірус виявилися позитивними. Про це повідомив його прес-секретар, передає "Голос Америки", інформує УНН.

Зазначається, що у Мідовза наразі не проявляються симптоми захворювання, і проведений в якості запобіжного заходу аналіз дав негативний результат.

"На минулих вихідних Мідовза  сповістили, що 12 днів тому, на Конференції консервативних політичних дій, він, можливо, контактував з людиною, чиї аналізи на COVID-19 виявилися позитивними", - йдеться у повідомленні.

Згадана конференція консерваторів відбулася у кінці лютого.

"Він вирішив помістити себе на карантин до завершення 14-денного періоду в середу", - повідомив прессекретар.

У п'ятницю президент США Дональд Трамп оголосив, що вибрав свого "вірного союзника Мідовза" в якості нового глави апарату Білого дому. Мідовз стане четвертою людиною на цій посаді за часів президентства Трампа.

Республіканський конгресмен від Північної Кароліни, Мідовз змінить на цій посаді ультраконсервативного Міка Малвені, який виконував обов'язки глави апарату після звільнення Трампом Джона Келлі у грудні 2018 року.

Як повідомлялося раніше в УНН, Трамп не здавав аналізи на коронавірус після контакту з конгресменами на карантині.

Українські Національні Новини

Здоров'я