noviy-masshtabniy-nastup-rosiyan-na-luganschinu-mozhliviy-gayday-1

Новий масштабний наступ росіян на Луганщину можливий - Гайдай

 • 168123 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Новий масштабний наступ російських окупантів на Луганську область можливий. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

На запитання, чи дійсно росіяни готуються до масштабного наступу на Луганщині, Гайдай відповів: «В теорії це можливо, тому що така кількість мобілізованих - сотні тисяч - і ту тактику, яку ми бачили на Бахмуті, що просто закидують трупами наші позиції, що там не те що люди, зброя вже не витримує. Тому, в принципі, достатньо очікувано. Можу сказати, що неодноразово намагалися накопичити сили для контрнаступу на Луганщині, але наше військове командування бачить десь попереду на пару кроків, аналізує та приймає відповідні рішення».

Деталі

Окрім того, Гайдай повідомив, що росіяни намагаються закріпитися у Кремінній та втримати оборону.

«Росіяни все одно вивчають нашу тактику та стратегію, змінюють свою. Те, що вони перекидають свіжомобілізованих росіян, то це, в принципі, ми бачимо. І постійні навали, хвилі наступів - вони відчуваються, але зараз ми навіть фіксували, що перекинули вже кадрових військових десантників – це з одного з десантних полків. На росії намагаються просто на Кремінній закріпитися та втримати оборону», - розповів Гайдай.

Доповнення

Гайдай повідомляв, що в українських військових є успіх на Сватівсько-Кремінському напрямку, і вони його стабільно розвивають.

Українські Національні Новини

Війна