noviy-rechnik-zelenskogo-ne-chitatime-knigu-svoyeyi-poperednitsi-mendel

Новий речник Зеленського не читатиме книгу своєї попередниці Мендель

 • 25449 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Новий прессекретар Володимира Зеленського Сергій Никифоров не читатиме книгу Юлії Мендель. Про це він заявив на своєму першому брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Я думаю, я не буду читати цю книгу. Зараз у мене мало часу у зв’язку з тим, що я маю осягнути величезний обсяг інформації, тому на неї часу не буде", - сказав Никифоров.

Деталі

Також, новий прессекретар відповів на питання, чи буде Офіс Президента реагувати на скандали і на саму книгу.

"Я думаю, що Офіс Президента не буде реагувати на сканадали. Коментуватимемо якісь факти, події. Щодо реакції на книгу, Юлія Мендель заявляла, що у ній не буде скандалів, тому, що вона поважає свої певні зобов’язання перед людьми з якими працювала. Тому, я думаю, що нам нічого коментувати не доведеться", - додав Никифоров.

Доповнення

Сергій Никифоров працює ведучим новин на телеканалі Україна 24, який почав роботу у грудні 2019 року. З жовтня 2020 року він вів ранкове шоу Ранок чемпіонів разом із Талою Калатай.

До України 24 Никифоров тривалий час працював на каналі Euronews, зокрема, у його штабі в Ліоні. В інтерв'ю, опублікованому у грудні 2020 року, Никифоров розповідав, що під час роботи на Euronews багато спілкувався із представниками різних країн, знання контексту, за його словами, допомагало йому краще розбиратися у місцевих новинах.

У 2007−2011 роках Никифоров був кореспондентом телеканалу Перший національний.

До цього він рік працював кореспондентом міського криворізького телеканалу Рудана.

Крім того, у 2006 році він був кореспондентом інформаційного каналу 24, а у 2005 — каналу К1.

Сергій Никифоров закінчив факультет журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.
Судячи зі сторінки Сергія Никифорова в Instagram, у нього є двоє дітей.

Його попередниця, Юлія Мендель обіймала посаду прессекретаря Зеленського з червня 2019 року. 30 квітня 2021 року стало відомо, що вона звільняється.

Українські Національні Новини

Політика