noviy-rekord-parashutist-rozgornuv-u-povitri-velichezniy-prapor-ukrayini

Новий рекорд: парашутист розгорнув у повітрі величезний прапор України

 • 42145 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Військовослужбовець Анатолій Гліненко розгорнув в повітрі прапор площею понад 500 кв. м., і встановив національний рекорд в номінації “Найбільша площа прапора України, розгорнутого парашутистом в повітрі”. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, передає УНН.

Цитата

“Військовослужбовець Анатолій Гліненко під час стрибка з парашутом розгорнув в повітрі велетенський прапор площею 530,59 кв м! Новий рекорд України в номінації "Найбільша площа прапора України, розгорнутого парашутистом в повітрі" було оголошено на аеродромі Бородянка під Києвом після приземлення рекордсмена”, - написала Вєтрова.

Лана Вєтрова додає, що Національний реєстр рекордів вітає нового рекордсмена України, військовослужбовця Військово-морських сил Збройних сил України, підполковника Анатолія Гліненко з вражаючим досягненням.

Нагадаємо

У Маріуполі військовослужбовці окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади на честь відзначення дня створення військової частини, що відзначається 12 липня, розгорнули Державний прапор України довжиною у 128 метрів та встановили національний рекорд.

Українські Національні Новини

Суспільство