noviy-skandal-aktora-kevina-speysi-zvinuvatili-u-domagannyakh-do-trokh-cholovikiv

Новий скандал: актора Кевіна Спейсі звинуватили у домаганнях до трьох чоловіків

 • 481827 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Оскароносного актора Кевіна Спейсі звинуватили в сексуальних злочинах, включаючи напади на трьох чоловіків після розслідування, проведеного поліцією в Лондоні, повідомила в четвер Королівська прокуратура Великої Британії (CPS). Про це УНН пише посилаючись на ВВС.

Деталі

Передбачувані інциденти відбулися в Лондоні в період з березня 2005 року до серпня 2008 року та у Глостерширі у квітні 2013 року.

Розмарі Ейнслі, голова спеціального відділу з розслідування злочинів CPS, заявила: "CPS санкціонувала кримінальні звинувачення проти 62-річного Кевіна Спейсі за чотирма пунктами звинувачення у сексуальному насильстві над трьома чоловіками. Йому також було висунуто звинувачення у примусі людини до сексуальних дій із проникненням без згоди."

CPS повідомила, що перші два пункти звинувачення у сексуальному насильстві датуються березнем 2005 року в Лондоні та стосуються одного й того ж чоловіка, якому зараз за 40 років.

Третій імовірний випадок стався у Лондоні у серпні 2008 року проти чоловіка, якому зараз за 30 років. Ця ж людина, як стверджується, є жертвою окремого звинувачення.

Четверте звинувачення у сексуальному насильстві, як стверджується, сталося у Глостерширі, західна Англія, у квітні 2013 року проти третього чоловіка, якому зараз за 30 років.

Доповнення

Раніше протягом кількох років актора масово звинувачували у домаганнях, але довести це не змогли, тому 2019-го прокуратура Америки відкликала звинувачення. Нині зірку запросили на зйомки драми "1242. Брама на Захід" та фільму "Людина, яка намалювала Бога".

Додамо

Спейсі – дворазовий володар "Оскара" і відомий своїми головними ролями у фільмах "Краса по-американськи", "Підозрілі особи" та "Картковий будиночок".

Раніше він був художнім керівником театру "Олд Вік" у Лондоні.

Українські Національні Новини

УНН Lite