noviy-virus-slipoti-podolyak-rizko-vidpoviv-pribichnikam-domovitisya-z-kremlem

Новий вірус сліпоти?: Подоляк різко відповів прибічникам "домовитися з кремлем"

 • 204798 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Україна не торгує суверенітетом, щоб хтось міг наповнити свій гаманець. Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у відповідь на розмови у кулуарах Всесвітнього економічного форуму про можливість домовитися з кремлем, щоб припинити війну, передає УНН.

Цитата

"Кажуть, у кулуарах Всесвітнього економічного форуму вистачає розмов, чи не час припинити вогонь, домовитися з Кремлем та повернутися до бізнесу з росією. Це новий вірус сліпоти? Україна не торгує суверенітетом, щоб хтось міг наповнити свій гаманець. Найкоротший шлях до закінчення війни – зброя, гроші, ембарго", - написав Подоляк у Twitter.

Кажуть, у кулуарах @wef вистачає розмов, чи не час припинити вогонь, домовитися з Кремлем та повернутися до бізнесу з . Це новий вірус сліпоти?  не торгує суверенітетом, щоб хтось міг наповнити свій гаманець. Найкоротший шлях до закінчення війни – зброя, гроші, ембарго.

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) May 24, 2022

Доповнення

Минулого тижня росія через лояльних західних експертів просувала наратив про те, що світу та Україні треба йти на поступки та домовлятися з нею.

Михайло Подоляк раніше заявляв, що рішення піти на поступки країни-терориста російської федерації призведе до подальшої ескалації війни в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство