noviy-zakhisnik-sprobuye-zvyazatisya-z-yanukovichem-do-4-grudnya

Новий захисник спробує зв'язатися з Януковичем до 4 грудня

 • 14402 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Новопризначений захисник Ігор Ляшенко, який представлятиме у кримінальному провадженні інтереси екс-президента України Віктора Януковича, обвинуваченого у державній зраді, намагатиметься зв’язатися зі своїм клієнтом до 4 грудня 2017 року для погодження правової позиції. Про це адвокат сказав у коментарі УНН.

"Звичайно (намагатиметься зв’язатися зі своїм підзахисним – ред.). Будемо шукати альтернативні засоби зв’язку. Я вважаю, що захист без спілкування з клієнтом, без бачення його позиції і відношення до тих підозр, які йому оголошені, вважаю, він буде неповноцінним. І я не зможу у повній мірі виконати покладені на мене обов’язки… Будемо якимось чином намагатися все ж таки зв’язатися, щоб я зрозумів його бачення, спосіб і механіку захисту", - розповів адвокат.

І.Ляшенко додав, що намагатиметься зв’язатися зі своїм клієнтом до 4 грудня цього року.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва оголосив перерву у розгляді кримінального провадження за обвинуваченням у держзраді В.Януковича до 4 грудня для того, щоб новий захисник зміг ознайомитися з матеріалами справи

25 жовтня суд відсторонив держадвоката В.Януковича - Максима Гераська - через непрофесійність. Регіональному центру з надання безоплатної правової допомоги у Києві доручено судом призначити нового захисника для обвинуваченого у держзраді екс-президента Януковича.

26 жовтня суд повідомив, що у справі про держзраду Януковича призначено адвоката Ігоря Ляшенка

Зазначимо, що це вже третій державний адвокат, якого призначили для захисту інтересів В.Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП