o-turchinov-naykraschoyu-protidiyeyu-rosiyskiy-informatsiyniy-agresiyi-ye-pravda

О.Турчинов: Найкращою протидією російській інформаційній агресії є правда

 • 5616 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав українських журналістів з професійним святом й наголосив на необхідності професійного, неупередженого, об'єктивного висвітлення подій в Україні і світі, передає УНН з посиланням на прес-службу РНБОУ.

"Професія журналіста завжди була однією з найнебезпечніших та найвідповідальніших. Слово може бути як ліками, так і отрутою, може нести заряд правди або бруду. Тому так важливо виважено, неупереджено та відповідально ставитися до інформування суспільства", - йдеться в привітання О.Турчинова.

Секретар РНБО наголосив, що журналістські оцінки та коментарі впливають на ухвалення державних рішень, формують суспільну думку, від журналістського слова часто залежать життя і саме журналісти творять новітню історію України.

"Ви завжди на передньому краї у боротьбі на інформаційному полі з російським агресором. Найкращою протидією російській інформаційній агресії є правда. Тому професійне, неупереджене, об'єктивне та принципове висвітлення подій в Україні і світі є надзвичайно важливим як для самої країни, так і для формування іміджу нашої держави за кордоном", - зазначив О.Турчинов.

Як повідомляв УНН, сьогодні відзначають День журналіста.

Українські Національні Новини

Суспільство