oae-prizupinyaye-vyizd-z-trokh-krayin-dubay-onoviv-protokoli-poyizdok

ОАЕ призупиняє в'їзд з трьох країн. Дубай оновив протоколи поїздок

 • 53098 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) припиняють в'їзд в країну туристів з Ліберії, Сьєрра-Леоне і Намібії національними і зарубіжними рейсами з 23:59 понеділка, 21 червня, повідомило державне інформаційне агентство WAM з посиланням на заяву Головного управління цивільної авіації (GCAA), передає УНН.

Деталі

У GCAA заявили, що обмеження також торкнуться транзитних пасажирів, за винятком транзитних рейсів, що прямують з ОАЕ до цих країн.

У повідомленні говориться, що вантажні рейси між цими країнами і ОАЕ будуть тривати в звичайному режимі.

У ньому говориться, що обмеження вводяться для обмеження поширення COVID-19.

GCAA додало, що виключення включають в себе: громадян ОАЕ, їх родичів першого ступеня споріднення, дипломатичні місії, офіційні делегації, бізнес-джети - після отримання попередніх дозволів - і власників золотих і срібних посвідок на проживання в додаток до тих, хто працює на основних робочих місцях.

Подорожуючим все одно доведеться пройти тест ПЛР в аеропорту і пройти обов'язковий 10-денний карантин.

Крім того, Вищий комітет з управління кризами і стихійними лихами Дубая заявив, що дозволить мандрівникам з Південної Африки, які отримали дві дози вакцини, схваленої в ОАЕ, в'їжджати в Дубай починаючи з 23 червня, повідомляє WAM.

Тим часом, мандрівники з Нігерії повинні пред'явити тільки негативний тест ПЛР, зроблений за 48 годин до вильоту, а також пройти ще один тест ПЛР після прибуття в Дубай.

Мандрівники з Індії, які мають діючу візу на проживання і отримали дві дози вакцини, схваленої в ОАЕ, також будуть допущені в емірат.

Додамо

За весь час пандемії в ОАЕ зафіксовано 610 179 коронавірусних випадків. Померли 1 752 особи.

Українські Національні Новини

Новини Світу