obgovorili-situatsiyu-na-fronti-y-potrebi-ukrayini-yermak-i-zaluzhniy-zidzvonilis-iz-sallivanom-i-milli

Обговорили ситуацію на фронті й потреби України: Єрмак і Залужний зідзвонились із Салліваном і Міллі

 • 106036 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У межах постійного діалогу керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі, передає УНН із посиланням на Офіс президента.

Деталі

Сторони обговорили ситуацію на фронті й потреби України задля відсічі російському вторгненню.

Андрій Єрмак розповів, що в Офісі Президента продовжують регулярно проводити військові брифінги для представників міжнародних партнерів України.

Також, за його словами, ухвалено рішення про створення в країні єдиного інформаційного хабу, який сприятиме роботі військових журналістів, кореспондентів українських та іноземних медіа.

Це дасть змогу максимально швидко інформувати світову спільноту про ситуацію на фронті та використання техніки й озброєння, яке українська армія отримує від партнерів.

Андрій Єрмак і Валерій Залужний висловили подяку Джейкобу Саллівану і Марку Міллі за потужну підтримку нашої держави в захисті суверенітету й територіальної цілісності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рамштайн-4": Залужний та генерал Мілі синхронізували запити української сторони

Українські Національні Новини

Політика