obgovorili-uves-kompleks-pitan-dvostoronnikh-vidnosin-zelenskiy-pro-zustrich-z-ministrom-zakordonnikh-sprav-daniyi

"Обговорили увесь комплекс питань двосторонніх відносин": Зеленський про зустріч з міністром закордонних справ Данії

 • 142522 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у понеділок 2 травня провів зустріч з міністром закордонних справ Данії Єппе Кофодом. У своєму відеозверненні Зеленський зазначив, що було обговорено увесь комплекс питань двосторонніх відносин, передусім оборонних, фінансову та політичну взаємодію, передає УНН.

Цитата

"У Києві я зустрівся з міністром закордонних справ Данії. Обговорили увесь комплекс питань наших двосторонніх відносин, передусім оборонних, фінансову та політичну взаємодію. Бачу прогрес у виконанні тих домовленостей, які були досягнуті на переговорах з Премʼєр-міністром Данії. Вдячний. Отримав хороші сигнали. Обговорили й плани щодо відбудови України після війни. І підтримку нашого руху до Євросоюзу. Вдячний за те, що Данія відновлює роботу свого посольства у нашій столиці. Це вже 29-те іноземне представництво, яке повернулося в Україну", - розповів президент.

Додамо

Днями стало відомо, що Данія передасть Україні важке озброєння, зокрема 25 колісних бронетранспортерів Piranha III та важкі міномети М10.

Українські Національні Новини

Політика