obrannya-zapobizhnogo-zakhistu-yurchenku-sud-pereyshov-do-zakritogo-zasidannya

Обрання запобіжного заходу Юрченку: суд перейшов до закритого засідання

 • 9816 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання сторони захисту народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють у отриманні хабаря, щодо переходу у закритий розгляд справи у частині, де буде оголошена інформація медичного характеру, передає кореспондент УНН.

"Хотів заявити клопотання про зупинку відеофіксації мого виступу, буде оголошена інформація медичного характеру, яка відповідно до закону містить інформацію, що забороняється розголошенню… Я прошу вказане судове засідання у цій частині провести закритим", - зазначив адвокат Юрченка.

Так, суддя задовольнила клопотання.

"Є підстави для закриття судового засідання у цій частині, тому ухвалив клопотання захисника задовольнити здійснити закритий розгляд засідання, у частині, що стосується його пояснень", - повідомила суддя.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд клопотання прокурора про застосування запобіжного заходу до народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють в отриманні хабара.

Як раніше повідомлялося, 18 вересня на початку судового засідання адвокати Юрченка повідомили, що нардеп не з’явився через нібито можливий коронавірус. За словами захисників, він контактував з людиною, хворою на COVID-19, 10 днів тому.

Як повідомлялося, антикорупційні органи наполягатимуть на застосуванні до народного депутата Олександра Юрченка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 6,5 млн гривень.

Нагадаємо, народному депутату Олександру Юрченку повідомили про підозру в отриманні хабара.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд відправив під варту помічника народного депутата Олександра Юрченка — Івана Фіщенка, якого підозрюють в пособництві в отриманні нардепом хабара у розмірі 13 тис. доларів, з альтернативою внесення застави у понад 1 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП