obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-kiyivskomu-teroristu-sud-vidmoviv-u-vidvodi-suddi

Обрання запобіжного заходу "київському терористу": суд відмовив у відводі судді

 • 10614 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Печерський районний суд Києва відмовив захисту у відводі судді Галини Матійчук від розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу "київському терористу" - громадянину Узбекистану, якого підозрюють у погрозі підірвати столичний бізнес-центр. Про це журналісту УНН повідомили у пресслужбі суду.

"Суд відмовив у відводі судді. Розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному призначили на 15:00", - сказали у пресслужбі.

Нагадаємо, захист "київського терориста" заявив про відвід судді.

Як повідомлялося, так званому "київському терористу" — громадянину Узбекистану, який погрожував підірвати столичний бізнес-центр, обиратимуть запобіжний захід без присутності ЗМІ через виявлення коронавірусу у працівників суду.

Нагадаємо, "київському терористу" повідомлено про підозру.

Як повідомлялося, операція із затриманням зловмисника, який погрожував вибухом у столичному бізнес-центрі, проведена успішно.

Нагадаємо, у МВС прокоментували зв'язок "київського" та "луцького" терористів.

Як повідомлялося раніше в УНН, у столичному бізнес-центрі "Леонардо" чоловік погрожував підірвати бомбу. Він тримав у заручниках одну особу.

Чоловік вимагав виходу у прямий ефір. Також він заявляв, що до його ноги прив’язаний трос, який з’єднував його з детонатором. І якщо його вб’ють, здетонує вибухівка в його рюкзаку.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, чоловік, який у столичному бізнес-центрі погрожував вибухом, є громадянином Узбекистану — Карімов Сухроб Рахманович.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП