obrano-kraschikh-modeley-2016-roku-za-versiyeyu-vidannya-the-models

Обрано кращих моделей 2016 року за версією видання The Models

 • 18148 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Видання The Models провело голосування серед 250 експертів галузі, зокрема, стилістів, дизайнерів, фотографів, редакторів, візажистів та кастинг-директорів, які визначили переможців в 10 номінаціях: модель року та прорив року в жіночій та чоловічій категоріях, зірка соцмереж, благодійники, кращі стріт-стайл моделі, а також найкращі моделі серед зірок, передає УНН з посиланням на оприлюднений The Models рейтинг.

Модель року в жіночій категорії: Белла Хадід

Беллу Хадід визнали найкращою моделлю року через високий попит на неї та постійну присутність в індустрії моди. Зокрема, на Б.Хадід було багато замовлень з боку кращих фотографів, стилістів та модельних агентств світу.

Модель року в чоловічій категорії: Джордан Баррет

 

Прорив року в жіночій категорії: Адвоа Абоа

Як і модель року, модель в категорії прорив року мала велику присутність на модельній сцені. Відмінність лише в тому, що вона тільки почала свою модельну кар’єру, але за короткий час стала відомою та затребуваною моделлю.

 

Прорив року в чоловічій категорії: Коннор Ньювал

Зірка соцмереж у жіночій категорії: Джиджи Хадід

Кожен твіт чи фото з Інстаграм моделей у 2016 році мали потужний вплив на присутність у світі моди. Кількість фолороверів у зірок соцмереж значно впливала на букерів, які шукали моделей. Також пости в Інстаграм чи Твіттер ставали приводом для новин у ЗМІ.

Зірка соцмереж у чоловічій категорії: Джордан Баррет

Модель-благодійник року: Камерон Рассел

Протягом року модель надихала інших, займаючись благодійністю. К.Рассел через свої соцмережі акцентувала увагу на важливих соціальних проблемах, а також повідомляла про різні благодійні ініціативи.

Найкраща модель вуличного стилю: Ханна Габі Оділь

Тротуар став новим подіумом, і моделі винесли моду на вулиці, розгулюючи в дивовижних луках, які протягом року привертали увагу та вносили нові напрямки в модні тенденції.

Українські Національні Новини

Мультимедіа