obstril-troyitskogo-kvalifikuvali-yak-terakt

Обстріл Троїцького кваліфікували як теракт

 • 22279 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Обстріл бойовиками селища Троїцьке Луганської області та селища Курдюмівки Донецької області кваліфікували як теракт. Про це повідомив департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

"За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (Теракт)", – йдеться в повідомленні.

Так, сьогодні о 00:30 бойовики обстріляли приватний сектор селища Троїцьке Попаснянського району Луганщини.

"Один зі снарядів влучив у приватний будинок по вулиці Кузнєчна, де мешкала родина – батько, матір та двоє синів", – повідомили в поліції.

Також під обстріл потрапило селище Курдюмівка Торецького району Донеччини.

"Під вогнем терористів опинилися дві вулиці – Трудова та Макарова. Уламками посічено 7 будинків та 30 могил на місцевому цвинтарі. У будинках уламками пошкоджено дахи, стіни та вікна. Жертв серед населення немає", – уточнили в ГУНП.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. Поліцейські оглядають місця події, документують наслідки нічного обстрілу та надають допомогу населенню.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу бойовиками селища Троїцьке Луганської області загинули троє членів однієї родини – 13-річний хлопчик, його батько та матір. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП