obstrili-bilya-novotoshkivskogo-ditey-zi-shkoli-evakuyuvali-do-bomboskhovischa

Обстріли біля Новотошківського: дітей зі школи евакуювали до бомбосховища

 • 12311 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Бойовики здійснили потужний обстріл позицій Об'єднаних сил біля Новотошківського. На час обстрілу дітей, які перебували у школі, евакуювали до бомбосховища, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

Як повідомили у пресцентрі, 6 обстрілів наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": на околиці Новотошківського – з усього спектру озброєння починаючи зі стрілецької зброї до мінометів різних калібрів та артилерії калібру 122 мм; неподалік Новолуганського – з мінометів калібру 82мм, стрілецької зброї та ручних протитанкових і автоматичних гранатометів; поблизу Хутора Вільного – з СПГ; у районі Кримського – з великокаліберних кулеметів; двічі біля Троїцького – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та СПГ.

"На час потужного обстрілу наших позицій російськими окупантами у районі Новотошківського дітей, які знаходилися у школі, було евакуйовано до бомбосховища. Жертв серед цивільного населення немає! Після закінчення обстрілу навчання продовжилося", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП