obstrili-luganschini-za-dobu-60-zruynovanikh-budinkiv-ye-zagibli-ta-poraneni

Обстріли Луганщини: за добу 60 зруйнованих будинків, є загиблі та поранені

 • 118853 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. За добу на Луганщині російські окупанти обстрілами зруйнували приблизно 60 будинків, було виявлено двох загиблих, також є поранені. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, інформує УНН.

Цитата

"Річницю міста сєвєродончани зустрічають у підвалах, по області двоє знайдених загиблих, поранені, зруйновано близько 60 будинків", – написав Гайдай.

Деталі

Під час безперервних обстрілів не завжди швидко вдається дістатися місць нових руйнувань і перевірити їх на наявність або відсутність жертв. Тому загиблих може бути більше.

28 травня в Лисичанську російський снаряд влучив в багатоповерхівку. Дівчина загинула на місці, чотирьох місцевих жителів госпіталізовано із травмами різного ступеня тяжкості. Окрім того, авіаударом зруйновано кінотеатр "Дружба", зазнали пошкоджень 22 будинки.

У Сєвєродонецьку ситуація ще більш важка – ворог веде штурм. Бої тривають і дотепер.

У районі Бобрового ворог зазнав втрат і відійшов на раніше зайняті позиції. Однак силами штурмової авіації завдав авіаційних ударів в районі Устинівки.

Додамо

Минулої доби на Луганщині ЗСУ відбили сім атак росіян, знищили один танк та шість ворожих автомобілів. Підрозділи протиповітряної оборони збили БпЛА типу "Орлан-10".

Нагадаємо

На Луганщині окупанти знищили понад 17 тисяч гектарів лісу, сума збитків довкіллю становить більше ніж 38,3 млрд гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП