obstrili-na-donbasi-poraneno-viyskovogo

Обстріли на Донбасі: поранено військового

 • 15213 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Упродовж доби бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів поранень зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначено, що 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Луганського – з автоматичних гранатометів; біля Залізного – з великокаліберних кулеметів; неподалік Зайцевого – з автоматичних і ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв наші позиції з ручних протитанкових гранатометів біля Водяного, йдеться у повідомленні.

"Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів поранень зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил. Також, від поранень отриманих вчора, у лікувальному закладі помер ще один український воїн – Генадій Моторін", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, бойовики зірвали розведення сил у районі Петрівського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП