obstrili-okupantami-bogodukhivskogo-rayonu-v-kharkivskiy-oblasti-rozpochato-provadzhennya

​Обстріли окупантами Богодухівського району в Харківській області: розпочато провадження

 • 133148 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. 1 травня окупанти здійснили артилерійський обстріл Богодухівської об’єднаної територіальної громади. Внаслідок чого пошкоджено автомобіль, в якому перебували троє людей. Двоє з них отримали поранення, жінка померла на місці. Розпочато досудове розслідування. Про це повідомляє УНН з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

Деталі

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у чотирьох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України).

Також близько 11:00 російські окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Одноробівка Богодухівського району. Поранено 27-річного чоловіка. Пошкоджено житловий будинок та приміщення фермерського господарства.

Крім того, військові країни-агресора обстріляли смт Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинув чоловік. Пошкоджено дванадцять житлових будинків та низку господарських приміщень. Огляд місця події проводили слідчі Богодухівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюється слідчими Управління СБУ в Харківській області.

Нагадаємо

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю поранено 8 людей. Прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП