obsyagi-vikonanikh-z-pochatku-roku-budivelnikh-robit-u-stolitsi-perevischili-16-mlrd-grn

Обсяги виконаних з початку року будівельних робіт у столиці перевищили 16 млрд грн

 • 6880 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Протягом січня-серпня поточного року у Києві обсяги виконаних будівельних робіт перевищили 16,7 млрд грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Державної служби статистики України.

Протягом липня було виконано будівельних робіт на понад 2,7 мрд грн.

Станом на серпень Київ залишається лідером за темпами виконання будівельних серед регіонів України.

Як повідомляв УНН, незважаючи на деяке загальне зниження темпів введення в експлуатацію готових об'єктів будівництва на початку 2018 року, експерти не бачать підстав говорити, що це тенденція. Не бачать підстав для цього і представники будівельної галузі. Зокрема, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" заявляє про рекордні плани щодо введення в експлуатацію житла у 2018 році - 450 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, у роботі у компанії на сьогоднішній день 87 об'єктів на різній стадії будівництва, в активній фазі - 39, загальний будівельний заділ компанії - 2,5 млн кв. м. Цього року "Київміськбуд" почав будівництво 5 нових об'єктів - по вул. Освіти, по провулку Коломийському, на Богатирській "Італійський квартал", по вул. Причальній і Клеманській два великих ЖК, і до кінця року будуть розпочаті роботи ще щодо 5 об'єктів.

Українські Національні Новини

Економіка