obsye-na-donbasi-zbilshilasya-kilkist-porushen-rezhimu-pripinennya-vognyu

ОБСЄ: на Донбасі збільшилася кількість порушень режиму припинення вогню

 • 8008 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. У Донецькій і Луганській областях СММ ОБСЄ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в порівнянні з попереднім звітним періодом, 24 січня. Про це повідомляє УНН з посиланням на звіт СММ ОБСЄ від 25 січня.

У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, в тому числі, близько 100 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом, (приблизно 40 вибухів). Більшість порушень режиму припинення вогню були зафіксовані на північний захід і захід від залізничного вокзалу в н. п. Ясинувата (непідконтрольний уряду, 16 км на північний схід від Донецька).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові виявили російський БПЛА на Донбасі

У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, в тому числі, щонайменше 70 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом (14 вибухів). Більшість порушень режиму припинення вогню були зафіксовані в районах на захід і північний північний захід від н. п. Кадиївка (непідконтрольний уряду, 50 км на захід від Луганська). Перебуваючи в н. п. Михайлівка (непідконтрольний уряду, 31 км на захід від Луганська), члени патруля Місії також чули не менше 10 вибухів від вихідного вогню і залпи з реактивної системи залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 "Град", 122 мм), а також 10 вибухів, оцінених як розриви ракет РСЗВ, - все орієнтовно в 5-10 км на південь (по оцінці, в рамках навчань з бойовою стрільбою за межами зони безпеки, однак із застосуванням озброєння, розміщеного в порушення ліній відведення).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли дитсадок у Донецькій області

Українські Національні Новини

Кримінал та НП