obsye-pered-viborami-na-nekontrolovani-rayoni-ukrayini-vyikhalo-29-avtomobiliv-8-vantazhivok-i-avtobus

ОБСЄ: перед виборами у неконтрольовані райони України в'їхало 29 автомобілів, 8 вантажівок і автобус

 • 6816 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. На територію прикордонних районів на Донбасі, неконтрольованих урядом, 29 та 30 березня в'їхало 29 автомобілів, 8 вантажівок і один автобус. У той же час виїхало з цих територій 15 автомобілів і 6 вантажівок. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 31 березня, передає УНН.

Так, за інформацією моніторингової місії ОБСЄ, 29 березня в пункті пропуску на кордоні біля населеного пункту Успенка протягом 30 хвилин з України виїхали 7 автомобілів (2 з українськими номерними знаками і 4 - з російськими, а також 1 з табличками "ДНР") і 4 вантажівки з критими вантажними відсіками (1 з українськими номерними знаками, 1 - з російськими, а також 2 з табличками "ДНР").

Спостерігачі також відзначили, що в Україну 29 березня в'їхав 1 автобус з російськими номерними знаками, 23 автомобілі (2 - з українськими номерними знаками, 11 - з російськими, 1 - з грузинськими, а також 9 з табличками "ДНР") і 7 вантажівок з критими вантажними відсіками (3 з українськими номерними знаками, 2 - з білоруськими і 2 з табличками "ДНР").

30 березня, ведучи спостереження в пункті пропуску біля населеного пункту Новоазовська, протягом 30 хвилин члени патруля СММ бачили, що з України виїхали 8 автомобілів (1 з українськими номерними знаками, 5 - з російськими, а також 2 з табличками "ДНР") і 2 вантажівки з критими вантажними відсіками (з українськими номерними знаками).

У той же час команда СММ зафіксувала, що в Україну в'їхало 6 автомобілів (3 з українськими номерними знаками і 3 - з російськими), а також 1 вантажівка з критим вантажним відсіком (з табличками "ДНР").

Як повідомляв УНН, 30 березня постійна рада ОБСЄ продовжила ще на рік мандат Спеціальної моніторингової місії в Україні.

Раніше УНН повідомляв, що на Донбасі бойовики з порушенням ліній відведення розмістили 84 танки, 55 гармат, 132 ББМ і 8 установок реактивної системи залпового вогню (РСЗВ).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП