obsye-zafiksuvala-zmenshennya-obstriliv-na-donbasi

ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

 • 13794 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. CММ ОБСЄ констатувала 17 січня зменшення кількості порушень режиму припинення вогню у Донецькій і Луганській областях, якщо порівнювати з попередньою добою, зафіксувавши 70 вибухів. Про це повідомляє УНН з посиланням на суботній звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

“У Донецькій області СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також менше вибухів (40), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 260 вибухів)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень режиму припинення вогню, зокрема більшу частину вибухів, зафіксовано в районах на південний захід від н.п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька) і на північно-північний схід від н.п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька).

"У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також менше вибухів (близько 30), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 430 вибухів)", - повідомили в СММ ОБСЄ.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північ від н. п. Голубівське (непідконтрольний урядові, 51 км на захід від Луганська).

Нагадаємо, 18 січня поранено 8 українських військових.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

     • 13794 переглядiв

    Клуби Зінченка та Ярмоленка втратили очки у матчах АПЛ

     • 12362 переглядiв

    Буліт приніс перемогу ХК "Донбас" у матчі з лідером УХЛ

     • 11864 переглядiв

    Трамп спростував усі звинувачення в рамках імпічменту

     • 11066 переглядiв

    У США по всій країні проходить Жіночий марш

     • 14400 переглядiв

    БК "Одеса" завдав поразки одному із лідерів Суперліги

     • 13406 переглядiв