ochilnik-mzs-finlyandiyi-vidvidav-stanitsyu-lugansku

Очільник МЗС Фінляндії відвідав Станицю Луганську

 • 12500 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Міністр закордонних справ Фінляндської Республіки Пекка Хаавісто з робочим візитом відвідав ділянку розведення №1 у Станиці Луганській. Про це повідомила Українська сторона Спільного центру з контролю та координації, передає УНН із посиланням на пресцентр штабу операії Об'єднаних сил.

"Ділянку розведення №1 (Станиця Луганська) з робочим візитом відвідала делегація Фінляндської Республіки, на чолі з міністром закордонних справ Фінляндської Республіки паном Пекка Хаавісто. Від української сторони делегацію очолив заступник міністра закордонних справ України пан Єгор Божок", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, метою візиту була демонстрація підтримки України, отримання актуальної інформації щодо розвитку безпекової ситуації та дій російських окупаційних військ.

Вказано, що представники делегації висловили стурбованість щодо конфлікту, який триває на сході України та продовжує негативно позначатись на житті та добробуті цивільного населення, яке проживає поблизу лінії зіткнення.

У свою чергу, міністр закордонних справ Фінляндської Республіки, як зазначається, позитивно відзначив роботу української сторони на КПВВ у Станиці Луганський, а саме проведення ремонтно-відновлювальних робіт зруйнованого мосту та запровадження безкоштовного громадського транспорту для цивільних осіб з обмеженою мобільністю.

Нагадаємо, раніше стали відомі подробиці щодо стану будівництва мосту у Станиці Луганській.

Українські Національні Новини

Політика