odeschina-yde-kontrdiversiyna-spetsoperatsiya-ye-zatrimani

Одещина: йде контрдиверсійна спецоперація, є затримані

 • 1203330 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. В Одеському регіоні триває контрдиверсійна спецоперація, є затримані особи, які перевіряються на причетність до диверсійно-розвідувальних груп противника. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, пише УНН.

Цитата

"У регіоні триває контрдиверсійна спецоперація, про її результати повідомимо трохи пізніше. Є затримані особи, які перевіряються на причетність до диверсійно-розвідувальних груп противника", - розповів Братчук.

Деталі

"Ніч у місті (Одесі - ред.) та області пройшла без обстрілів. Усі ті постріли, які ви чуєте вночі інколи, а інколи й у день, не забувайте, що потрібно не заважати ЗСУ відточувати свою професійну майстерність. Сили оборони Одещини тренуються і виконують відповідні бойові завдання", - сказав Братчук.

За його словами, доволі високими залишаються ризики завдання ударів по "нашому місту та області".

Доповнення

Раніше Братчук повідомляв, що наразі залишається дуже висока ймовірність завдання ракетних ударів ракетами морського базування з кораблів Чорноморського флоту, що курсують в акваторії, а також з територій тимчасово окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП