odesitam-rozpovili-yak-vimagati-bezkoshtovni-poslugi-na-plyazhi

Одеситам розповіли, як вимагати безкоштовні послуги на пляжі

 • 23127 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Норма про надання безкоштовних послуг на одеських пляжах порушується. Про це на засіданні постійної депутатської комісії з питань екології, запобігання надзвичайним ситуаціям, зв'язку та інформаційних технологій повідомив голова комісії Богдан Гіганов, передає корреспонент УНН.

Деталі

За його словами, на багатьох пляжах сьогодні відсутні необхідні схеми при вході; на них повинна бути представлена чітка інформація про зонування території відпочинку, а також про платні і безкоштовні послуги.

"Беруть гроші за вхід на пляж, і люди не знають, де безкоштовні, а де платні шезлонги без наявної схеми пляжу. Крім того, люди скаржаться, що навіть на муніципальних пляжах беруть гроші за шезлонги і парасольки, які повинні бути безкоштовними", - сказав Гіганов.

З такою постановкою питання не згодні чиновники. Зокрема, директор комунального підприємства "Узбережжя" Дмитро Бєляєв на засіданні повідомив, що на муніципальних пляжах таблички про безкоштовні послуги встановлені.

Також під час засідання були озвучені нарікання з приводу засміченості пляжної зони.

Як стало відомо, з 79 пляжів Одеси на сьогодні тільки у 51 об'єкта готові паспорти, які дозволяють їх експлуатацію. Втім, деякі з них, як стало відомо під час засідання, отримали паспорти без візи голови спецкомісії Михайла Кучука.

Доповнення

Питання про наявність безкоштовних зон на одеських пляжах в літній період, стало в останні роки особливо обговорюваним. Перше місце по недоступності для безкоштовного відпочинку впевнено тримають пляжі Аркадії.

Спочатку відкриття сезону на пляжах міста було заплановано на 1-ше травня, однак, пізніше перенесено на початок червня. На сесії Одеської міськради 9 червня депутати закликали мера міста Геннадія Труханова взяти на себе відповідальність за провал роботи по підготовці пляжів до літнього сезону.

Українські Національні Новини

Суспільство