odesiti-po-trasi-zdorovya-do-plyazhu-zlivayut-nechistoti-z-gromadskogo-tualetu

Одесити: по "трасі здоров'я" до пляжу зливають нечистоти з громадського туалету

 • 15166 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Одесити на сайті міста присоромили місцеву владу спусками до моря, якими спускають каналізаційні нечистоти, передає УНН.

Цитата

"Ми стали свідками ганебного явища для нашого міста. У вихідний день, о 8 годині ранку, коли ми спускалися до моря, то виявили, що пройти не можна у зв'язку з тим, що з каналізації Скеледрому, розташованого прямо на Трасі здоров'я, стікають смердючі потоки прямо на пляж. Натовпи відпочиваючих змушені були обходити стороною це неподобство або зовсім відмовитися від відвідування пляжу", - пишуть мешканці міста.

Обурені містяни додають, що пляж на плитах в районі Скеледрому - один з небагатьох пляжів, що залишилися доступникми для одеситів.

"Решта пляжів вже вкрадено у одеситів, заставлені тапчанами і їхні послуги не становлять для нас інтересу. Що відбувається? Як довго це триватиме? Хто за це відповість? Як нам потрапити влітку на море без ризику для здоров'я від подібних закладів", - написали одесити.

В контексті

Одесити скаржаться, що комерційні організації при потуранні міської влади відібрали у них доступ до моря. Вся берегова лінія заставлена приватними шезлонгами і тапчанами за ціною від 200 до 1200 грн.

При цьому, як правило, городян обманюють. Наприклад, ПП "Неллі" відібрало доступ до останнього великого пляжу в Аркадії під приводом ремонту зливового колектора "Новоаркадіївский". Нібито настил повинен запобігти утворенню на пляжі грязьового фонтану, що з'являється під час дощу. Однак ремонт зливового колектора перетворився на банальне розміщення приватного пляжу.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса