odesiti-pokazali-yak-mer-trukhanov-oblashtuvav-plyazhi-dlya-lyudey-z-invalidnistyu

Одесити показали, як мер Труханов "облаштував" пляжі для людей з інвалідністю

 • 20474 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У травні міський голова Одеси Геннадій Труханов розпорядився підготувати пляжі до курортного сезону і адаптувати їх для людей з інвалідністю. Як виглядає на ділі розпорядження мера, одесити розповіли і показали самі, повідомляє УНН.

Деталі

Жителька міста Лілія Леонідова протестувала доступ до пляжів, переміщаючись при цьому на інвалідному візку. Весь процес вона записала на відео і опублікувала в FB.

"Дістатися до моря на кріслі виявилася та ще задачка із зірочкою. Хоча для цього в Одесі є спеціальний пляж для людей з інвалідністю на 11 ст. Великого Фонтану. Але, на жаль, він продовжує іржавіти і руйнуватися через погану якість виконаних робіт" , - коментує Ліонідова.

Влада міста так і не забезпечила комфортні умови для городян до початку курортного сезону, констатувала одеситка за підсумками експерименту.

"Будувати багатоповерхівки у них виходить куди краще, ніж облаштовувати пляжі. Чомусь мені було соромно перед ним за таку турботу міста. А Вам, Геннадій Леонідович? (Мер Одеси Геннадій Труханов, - ред.)", - підсумувала Леонідова.

Доповнення

Раніше одесити показали страшні кадри одеських пляжів і поскаржилися на скидання нечистот в море. 

Всі пляжі Одеси виявилися не готові до курортного сезону.

Українські Національні Новини

Суспільство