odeska-oblrada-proti-vidilennya-groshey-na-lgbt-film

Одеська облрада проти виділення грошей на ЛГБТ-фільм

 • 16978 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Депутати Одеської облради під час сесії 17 грудня підтримали звернення до прем'єр-міністра, Міністерства культури та Держагентства з питань кіно з проханням відмовитися від фінансування за рахунок платників податків ЛГБТ-фільму про підлітків "Мій юний принц", передає УНН.

Деталі

Фільм ще не завершений, поки існує лише короткий тизер цього кіно.

Державне агентство з питань кіно виділило на картину 20 мільйонів гривень. Саме цей проект переміг на 17-му конкурсі, який раніше проводило Держкіно. Загальний бюджет картини - 25 мільйонів гривень.

Головним героєм фільму стане 17-річний підліток Поль, який "веде розгульне життя в своєму шикарному будинку на гроші, виручені бабусею від продажу творів мистецтва".

“Хлопець відчуває нездоровий сексуальний потяг до власної матері Софії. Все змінюється з появою в самотньому житті героїв Марка і його сина Антуана. Між дорослими зав'язуються стосунки, як між Полем і Антуаном. І це стане початком трагедії — справи про подвійне вбивство", — йдеться в описі фільму.

Місяць тому Львівська міськрада також зажадала в уряду і Держкіно позбавити фільм держфінансування. Колеги одеських депутатів із Заходу країни угледіли у "Моєму юному принці" не тільки пропаганду ЛГБТ, а й "знущання над християнством".

Українські Національні Новини

УНН-Одеса