odeski-gazoviki-poobitsyali-ne-turbuvati-odesitiv-kolektorami

Одеські газовики пообіцяли не турбувати одеситів колекторами

 • 9532 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. ТОВ "Одесагаз-Поставки" розірвало угоду з однією з колекторських компаній, а іншим наказали поки не турбувати боржників дзвінками. Про це під час наради в мерії Одеси повідомив директор ТОВ Станіслав Висторопський, пише УНН.

Висторопський зазначив, що колектори повинні були припинити тиск на боржників ще з понеділка, поки компанія не розбереться зі скаргами одеситів (їх понад 800).

Утім, на його думку, якщо вже людині нарахували борг, то навіть в невірно нарахованій сумі все ж є та чи інша частина реальних зобов'язань.

"У кожній сумі боргу - яким би він не був - є та чи інша частина реального боргу. Тому відповідальний споживач повинен сплатити ту частину боргу, яку він не заперечує і звернутися з заявою, якщо він з чимось не згоден", - сказав Висторопський по закінченню наради.

Нагадаємо, 27 вересня група кількох десятків протестувальників проти дій газопостачальних компаній Одеси намагалася пробитися на апаратну нараду в муніципалітеті для зустрічі з заступником мера. Люди скаржаться на завищені нарахування за газ в платіжках. Мітингувальники повідомляли, що ситуація погіршилася з втручанням колекторів.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса