odeski-pravookhorontsi-zatrimali-nepovnolitnikh-za-vbivstvo

Одеські правоохоронці затримали неповнолітніх за вбивство

 • 1960 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Одеські правоохоронці затримали неповнолітніх за вбивство односельчанина. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

До поліції надійшло телефонне повідомлення, що в полі неподалік села Нова Плахтіївка виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські встановили особу загиблого, ним виявився 27-річний житель села Плахтіївка. Причиною смерті чоловіка стала черепно-мозкова травма.

Співробітниками поліції було встановлено коло осіб, з якими спілкувався загиблий, а потім і підозрювані у скоєнні злочину. Зловмисниками виявилися 16, 17 та 18-річні односельці загиблого.

Встановлено, що підозрювані разом з потерпілим спільно вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, під час якої зловмисники почали наносити потерпілому удари руками. Коли останній впав на землю, то самий старший із правопорушників взяв молоток і почав ним наносити удари по голові потерпілого. Після чого, щоб приховати сліди свого злочину, вони вивезли його за село і підпалили.

Затриманим повідомлено про підозру за ч.2 ч.115 (умисне вбивство) КК України. Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Злочинцям загрожує покарання від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП