odeskiy-deputat-zayaviv-pro-kuluarschinu-v-zemelniy-komisiyi-miskradi

Одеський депутат заявив про "кулуарщину" в земельній комісії міськради

 • 21097 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Робота постійної депутатської комісії з питань землеустрою та земельних правовідносин Одеської міської ради повністю закрита, а свої рішення про видачу землі забудовникам вони ухвалюють кулуарно. Про це УНН розповів депутат Одеської міської ради Олександр Захаров.

"Те, що вони накоїли з роздаванням землі окрім як обурення нічого іншого не може викликати у нормального одесита й людини. У нас кожен депутат працює у визначеній комісії, і ми повинні б довіряти рішенням земельної комісії. Але там все проходить кулуарно й закрито", – наголосив Захаров.

Депутат міськради також зазначив, що не збирається підтримувати останні рішення земельної комісії, зокрема, й про резонансну передачу в оренду на 10 років земельної ділянки литовській будівельній групі HANNER Гердаса Дубріцкаса на Люстдорфській дорозі, 72, в Одесі.

Раніше повідомлялось, що проти житлового комплексу литовського забудовника "Граф у моря" розпочатий судовий процес за порушення містобудівних умов та обмежень, а на будівництво ЖК "Граф на Єкатерининській" накладено штрафи та заборону на будівництво за відсутність дозвільної документації. 

"Йде тупий дерибан землі, до того ж неприхований, через цю земельну комісію!", - додав Захаров.

Раніше УНН писав, що Київ та Одеса очолили рейтинг корупції у будівельній галузі.

Українські Національні Новини

Політика