odin-v-odin-amerikanska-studentka-perevtilyuyetsya-u-geroyiv-kinematografu

Один в один: американська студентка перевтілюється у героїв кінематографу

 • 24969 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Американська студентка майстерно перевтілюється у героїв світового кіно і мультиплікації. Дівчина детально відтворює всесвітньо відомі образи і ділиться фотографіями в Instagram. Про це інформує УНН, з посиланням на профіль митця.

Дівчина займається косплеєм (з англ. costume play - костюмована гра - ред.) понад 5 років. Жасмін (так звати художницю) починала своє захоплення з героїв аніме (японська мультиплікація - ред.), тепер вона відтворює також героїв сучасного кіно та дитячих мультфільмів. Серед її косплеїв герої "Гри престолів", "Дороги до Ельдорадо", "Ліло і Стіча", "Алладіна" та ін.

Вона називає себе кольоровим косплеєром і обурюється, що дехто з інтернет користувачів перетворює її чорну шкіру на білу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль Comic-Con триває в Сан-Дієго

"Я чорний (кольоровий - ред.) косплеєр і після останніх заходів я бачила, що люди викладають мої фото в образах без мого дозволу. Вони редагують і роблять мою шкіру світлою. Це неправильно. Я вважаю, що треба поширювати роботи косплеєрів негроїдного походження, аби люди знали, що ми є", - висловила свою думку Жасмін.

Жасмін постійно відвідує різноманітні фестивалі, де збираються поціновувачі перевтілень у відомих героїв поп-культури. Зокрема, вона ділиться фотографіями образів і у соціальних мережах. Її профіль у Instagram має 80 тис. підписників, а у Twitter американка зібрала майже 6 тис. поціновувачів своєї творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звичайні знаменитості: фотограф показав тезок зірок

УНН пропонує переглянути найяскравіші образи Жасмін.

Українські Національні Новини

Мультимедіа