odin-z-avtoriv-rozsliduvannya-schodo-petrova-i-boshirova-viyikhav-z-rosiyi

Один з авторів розслідування щодо Петрова і Боширова виїхав з Росії

 • 10584 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Один з авторів журналістського розслідування про фігурантів справи про отруєння в Солсбері Сергій Канєв виїхав з Росію. Про це повідомляє "Ехо Москви", передає УНН.

За даними видання, співавтор журналістського розслідування про Олександра Петрова і Руслана Боширова, яких Велика Британія підозрює в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів, залишив Росію і зараз перебуває "в одній з прибалтійських країн в безпечному місці".

"Журналіст додав, що виїхав з країни, оскільки дізнався, що проти нього готується кримінальна справа", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що його можуть звинуватити в підготовці теракту проти президента РФ Володимира Путіна, а також в спробі дізнатися маршрут пересування його кортежу.

Раніше головний редактор видання The Insider Роман Доброхотов також не виключив, що проти нього може бути порушена кримінальна справа. Його можуть звинуватити в розголошенні держтаємниці.

Як повідомляв УНН 14 вересня Слідчі Bellingcat і видання The Insider оприлюднили частину спільного розслідування щодо Олександра Петрова і Руслана Боширова. Автори з посиланням на різні документи і джерела стверджують, що підозрювані є співробітниками російських спецслужб. Крім того, ЗМІ дізналися, як насправді звуть Боширова і за що йому дали "Героя Росії".

Українські Національні Новини

Новини Світу