odna-lyudina-virishila-napasti-na-mirnu-krayinu-kapitan-shakhtarya-ta-zbirnoyi-ukrayini-rozpoviv-pro-napad-rosiyi

Одна людина вирішила напасти на мирну країну: капітан "Шахтаря" та збірної України розповів про напад Росії

 • 110378 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Капітан "Шахтаря" й збірної України Андрій Пятов поділився думками щодо війни, яку розв'язала Росія та допомоги людям в Україні, передає УНН з посиланням на прес-службу "помаранчево-чорних".

Деталі

Для Пятова війна, яку він назвав справжнім фашизмом, триває для нього “вже вічність”.

Цитата

"Таке відчуття, що це триває вже вічність. Страшна війна, це справжній фашизм – навіть не знаю, як пояснити словами. Одній людині щось наверзлося, і він вирішив напасти на мирну, вільну країну. Це найжахливіше. Як і всі українці, ми сподіваємось, що це чимшвидше закінчиться", - зізнався голкіпер.

Також він повідомив про те, як допомагає у боротьбі із ворогом.

"Дуже уважно стежу за всім, що відбувається. Також разом допомагаємо всім. Й інформаційно також: ми повинні донести світові, що це – російська агресія, чому є багато фактів. Ми все бачимо на власні очі, все знімаємо, фіксуємо, а не те, що російська пропаганда, де просто на словах усе, де не наводять жодних фактів. Це взагалі абсурд. Підтримую, звісно ж, контакти з партнерами, команда має групи: допомагаємо з виїздами та переїздом, намагаємося, хто чого потребує, допомогти, порадити або щось іще", - додав Пятов.

Нагадаємо

Пятов замкнув трійку рекордсменів збірної України після санкцій в бік Тимощука.

Українські Національні Новини

Спорт