odna-rodina-z-budinku-na-golosiyevo-de-vibukhnuv-gaz-dosi-ne-otrimala-nove-zhitlo

Одна родина з будинку на Голосієво, де вибухнув газ, досі не отримала нове житло

 • 23355 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Одна родина з будинку на Голосіївському проспекті, де у 2017 році стався вибух газу, досі не отримала нову квартиру як компенсацію. Про це повідомив заступник голови Голосіївської РДА Анатолій Баган у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Актом прийому-передачі від 17 січня 2019 року Голосіївській РДА були передані три квартири для відселення родин з аварійного будинку. Розпорядженням адміністрації від 20 лютого були надані дві квартири двом родинам, які отримали ордери на них. Одна з родин на сьогоднішній день згоди на отримання квартири не надала", - зазначив чиновник.

За його словами, розпорядженням від 15 жовтня 2017 року з резервного фонду бюджету міста Києва для фінансування заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків вибуху і пошкодження в житловому будинку №70, корпус 2 на проспекті Голосіївському Києва, та забезпечення житлом мешканців цього будинку Департаменту будівництва та житлового забезпечення виділено з резервного фонду бюджету міста Києва 25,015 млн грн для закупівлі квартир мешканцям цього будинку.

26 квітня 2018 року Департаменту будівництва та житлового забезпечення виділено з міського бюджету ще 8,233 млн грн на придбання житла для мешканців цього будинку.

Як повідомляв УНН, мешканці пошкодженого вибухом газу будинку на Голосіївському проспекті, 70-2, отримали 19 квартир, тоді як ще дві родини залишаються без житла.

Нагадаємо, 8 липня 2017 року у Києві стався вибух у житловому будинку.

У результаті вибуху загинуло двоє людей, також постраждало 6 осіб. Зокрема, з них 1 особа від госпіталізації відмовилася, а інші 5 осіб з травмами різного ступеню важкості госпіталізували, серед них була 14-річна дитина.

Українські Національні Новини

Суспільство